Logo

Bedrijfspand ontwerp

Een nieuw bedrijfspand laten ontwerpen en bouwen is een spannend en intensief project. Naast uw wensen zal er rekening moeten worden gehouden met functionaliteit, logistiek , uitstraling en uw budget.

Bouwkundig Ontwerp- en Tekenbureau J.R. Volbeda heeft veel ervaring met het ontwerpen van kantoren, bedrijfshallen, openbare gebouwen en horeca. Waarbij de wensen van de klant en functionaliteit worden verweven.

Desgewenst kunnen wij u een fotoboek met gerealiseerde opdrachten laten zien om u een indruk te geven.

Naast het daadwerkelijke ontwerp wordt zorg gedragen voor het volledige proces van ontwerp tot en met de uiteindelijke bouwtekeningen voor de gemeente inzake uw omgevingsvergunning. Binnen dit proces vallen onder andere:

  • Het ontwerp
  • Laten uitvoeren van constructieberekeningen door een constructeur naar keuze.
  • Het vervaardigen van alle benodigde berekeningen etc inzake ventilatie , licht en isolatie.
  • Omgevings vergunning bij gemeente indienen
  • Eventueel een wijzigingsverzoek bestemmingsplan indienen

Andere manieren van uitwerken zoals bv eerst het vervaardigen van een schetsplan , zijn met ons bespreekbaar . Wij gaan u ,op een zo voordelig mogelijke wijze, tot realisatie van Uw plannen assisteren.

Daarna of tijdens het plannen maken gaan wij voor u op zoek naar een geschikte aannemer Laten een technische omschrijving of een bestek vervaardigen of hoe u dit ook maar wenst. Ook nadat de aannemer is begonnen met de werkzaamheden wordt, indien nodig, contact /toezicht gehouden bij de bouw van uw bedrijfspand.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het ontwerpen en bouwen van uw bedrijfspand? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en/of offerte.