Logo

Woningbouw

U heeft een mooie kavel op het oog en wilt een woning laten ontwerpen. Waarschijnlijk heeft u zelf al een idee hoe deze eruit moet komen te zien, in ieder geval heeft u een pakket van wensen en eisen.

Wij helpen u graag bij het uitwerken van uw wensen in een duidelijk ontwerp én binnen uw budget. In overleg met u worden alle wensen en eisen besproken alsmede uw voorstelling van de woning. Wilt u een moderne woning of juist op de nostalgische tour , de klant is koning.

Op basis van deze gesprekken zal een eerste schetsontwerp worden gemaakt. Tijdens het volledige proces wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen van uw ontwerp.

Nadat het eerste ontwerp is gemaakt wordt deze uitgebreid besproken en geleidelijk ingegaan op alle details. Waar wilt u uw verlichting ophangen en waar komt de tv , allerlei zaken die in het ontwerp moeten worden meegenomen. Naast dat dit vaak persoonlijke voorkeuren zijn kunnen wij u adviseren over deze onderwerpen.

Naast het daadwerkelijke ontwerp wordt zorg gedragen voor het volledige proces van ontwerp tot en met de uiteindelijke bouwtekeningen voor de gemeente inzake uw omgevingsvergunning. Binnen dit proces vallen onder andere:

  • Het ontwerp
  • Laten uitvoeren van constructieberekeningen door een constructeur naar keuze.
  • Het vervaardigen van alle benodigde berekeningen inzake ventilatie , licht en isolatie.
  • Omgevings-vergunning bij gemeente indienen
  • Eventueel een wijzigingsverzoek bestemmingsplan indienen

Andere manieren van uitwerken zoals bv eerst het vervaardigen van een schetsplan , zijn met ons bespreekbaar . Wij gaan u ,op een zo voordelig mogelijke wijze, tot realisatie van Uw plannen assisteren.

Daarna of tijdens het plannen maken gaan wij voor u op zoek naar een geschikte aannemer Laten een technische omschrijving of een bestek vervaardigen of hoe u dit ook maar wenst. Ook nadat de aannemer is begonnen met de werkzaamheden wordt, indien nodig, contact /toezicht gehouden bij de bouw van uw woning.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het ontwerpen en bouwen van uw huis? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en/of offerte.